Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Els majorals 2017 ja venen paperetes
[ Publicada el 19/03/2016 a les 13:00:00 ]
Els majorals 2017 ja venen paperetes
Els majorals 2017 van començar la majoralia dilluns 16 de gener a la missa dels Confrares Difunts. Des d'aleshores han fet alguna que altra reunió per organitzar la festa.
Fa uns dies que han començat la primera tasca. No és altra que la venda de butlletes per al sorteig del corder. Des d'avui mateix i fins el dia del sorteig aniran passejant el corder per la plaça per tal de recaptar fons per al Sant Antoni 2017. A la resta de persones només ens queda col·laborar!
A banda, els majorals del proper any també han netejat l'ermita de la Verge de la Consolació per a dilluns de Pasqua quan pujarem a retre homenatge a la patrona i menjar-nos la rosca.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Loteria de Nadal
    [ Publicada el 23/10/2022 a les 21:00:00 ]
    Loteria de Nadal
    Des de fa unes setmanes, podeu comprar la loteria de Nadal 2022 als establiments del poble per a col·laborar en Sant Antoni 2023. Els majorals ja estan preparant la festa des de fa molts mesos.