Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > Organització Sant Antoni 2016
[ Publicada el 22/03/2015 a les 13:00:00 ]
Organització Sant Antoni 2016
La festa de Sant Antoni a Forcall l'organitzen els majorals. Aquestos ixen voluntaris d'entre totes les persones vinculades amb Forcall. Malauradament, i per segon any consecutiu, no tenim gent disposada a assumir aquest cÓrrec.
Si per al 2015 l'organitzaciˇ de la festa va recaure en la Confraria de la SantantonÓ; el proper exercici serÓ la SantantonÓ qui portarÓ les regnes del Sant Antoni 2016.
Durant aquest mes de marš s'han portat a terme diferents reunions entre les parts implicades quan no hi ha majorals. Finalment, la SantantonÓ ha decidit en assemblea tirar endavant i dirigir els actes que conclouran el cap de setmana del 15, 16 i 17 de gener de 2016.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallar├á el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santanton├á organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc m├ęs d'una setmana per tancar la recepci├│...