Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > El programa de Sant Antoni 2017 a punt
[ Publicada el 05/12/2016 a les 00:00:00 ]
El programa de Sant Antoni 2017 a punt
Cada any les persones que organitzen la festa de Sant Antoni a Forcall -els majorals- tenen diferents tasques. En passar l'estiu augmenten tal i com s'apropa el tríduum santantonenc.
Els cartells i els programes s'han convertit en un preat objecte, quasi de col·leccionista. Mentre la sèrie de programes de festes de Sant Antoni van començar l'any 1990; els cartells es van repartir per primera vegada l'any 1992. Des d'aquells anys cada persona de Forcall guardarà aquests llibrets i cartells com si fore un enorme tresor.
De seguida, la majoralia repartirà cartells i programes per les cases del poble passant a captar. Només ens queda col·laborar i llegir la informació d'aquest diminut llibre.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...