Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Fotografia guanyadora
[ Publicada el 27/12/2020 a les 13:30:00 ]
Fotografia guanyadora
Enguany, com tantes altres coses, la pandèmia també ha modificat el calendari del Concurs de Fotografia de Sant Antoni 2020. Malgrat la situació que vivim des de la junta de la Confraria de la Santantonà sempre hem volgut seguir amb aquesta iniciativa.

Només ens queda agrair enormement a totes les persones que han presentat fotografies la seva voluntat i la seva participació. Felicitem els guanyadors i us animem a continuar participant. Mentre encoratgem a totes aquella gent aficcionada i professional a retratar eixos moments màgics de Sant Antoni i enviar-nos les imatges per a les properes edicions. Afegim un agraïment especial per a les persones que han format part del jurat.

Des de la Confraria de la Santantonà us desitgem molta salut i que l'any 2021 estigue ple d'esperança i bones notícies.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.