Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals 2023
[ Publicada el 20/01/2022 a les 12:00:00 ]
Majorals 2023
El passat cap de setmana a Forcall hem retut honors a Sant Antoni Abat i ens hem retrobat amb la nostra tradició. A més, hem entaulat converses amb el veïnat. Ha sigut una immensa recàrrega d'energies amb tot el que comporta de positiu: felicitat, esperança, orgull, plaer, confiança...

Hem de felicitar els majorals 2022 per aquest Sant Antoni tan complet, esplèndid i tan similar, pel que fa als actes, a un Sant Antoni normal -tot i tenir molts condicionants pandèmics-. Ens han transmès moltíssima força i la joventut ens ha tornat a mostrar que podem fer festes com ja va passar a l'Aplec. La nova varietat vírica i les gèlides temperatures de la nit, matí i matinada ho han posat dificilíssim. Ara hem de seguir celebrant el cicle festiu forcallà amb les mesures adequades.

De nou aplaudir i lloar a Manuel Monfort Molinos i a Josep Eixarch Frasno i les seues famílies pel reconeixement de Cremaller d'Honor 2022. Ells van empentar la festa i la van difondre a Forcall i molt més enllà.

A totes aquelles persones que empenteu i col·laboreu cal estar agraïts perquè sense la participació de tothom la festa no és viable. A seguir recolzant els majorals 2023 que van ser anomenats dilluns a la missa dels Confrares Difunts.
Ells i elles són:
Alberto Ramia Moles
Inma Ribelles Carratalá
Jose Ramon Amela Ejarque
Cintia Vico Garcia
Raul Ramia Moles
Ana Rus Aguilar

Enhorabona!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!