Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals de Sant Antoni 2021
[ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
Majorals de Sant Antoni 2021
La festa de Sant Antoni mai s'atura a Forcall. Quan les hores de celebracions i les forces s'esgoten, quan les darreres llums del diumenge dels Botets s'apaguen cap a ponent... la fugaç desil·lusió trenca l'harmonia santantonienca; però no és hora de lamentar res.

A la nostra vila, l'entusiasme torna ràpidament perquè dilluns a la missa dels Confrares Difunts -enguany va ser diumenge següent per la neu- vam saber oficialment que tindríem majorals de Sant Antoni 2021.

Les persones encarregades del Sant Antoni 2021 són:

Marc Guardiola Rodes
Jose Javier Conesa Obon
Christian Conesa Miralles
Tonet Amela Altaba
Diego Martínez Armengot

Els actes de la primera meitat de l'any s'han vist condicionats pel coronavirus, com la resta d'activitats a tots els nivells; però només puguen seguiran amb tots els amaniments.

Molta sort a ells i a les famílies.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat