Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals 2020
[ Publicada el 22/01/2019 a les 23:00:00 ]
Majorals 2020
Cada any, hi ha un acte senzill -una missa poc participada- que tanca oficialment el Sant Antoni en curs, però a la vegada enceta un altre cicle. Cal agrair amb entusiasme a la majoralia 2019 per unes celebracions extraordinàries. Moltes felicitats.

Un homenatge a totes les persones del poble que ens van transmetre el nostre Sant Antoni, la Santantonà de Forcall. La magnífica talla de Sant Antoni a la nau central de l'església va ser testimoni de l'imprescindible relleu. La capella de Sant Víctor va ser el recinte triat.

L'any 2017, un grup de joves van iniciar una etapa que va augmentant amb els anys. L'estima, l'orgull i la il·lusió de forcallanes i forcallans cap a aquestes celebracions ha de perviure, i la millor manera és formar-ne part de l'organització. Un repte, si; però hi ha alguna cosa millor que representar durant un any el nostre poble? i la nostra senyal d'identitat: Sant Antoni. Esperem que aquest caliu continue molts anys.

Els majorals i les majoralesses 2020 seran:
Antoni Mestre Querol
Lupe Sorribes Ortí
Paco Monfort Guarch
Amparo Tomàs Céspedes
Álvaro Serrano Germes
Mar Pardo Ventura
Joaquim Segura Ferrer

A seguir amb la tradició. Enhorabona!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!