Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals 2019
[ Publicada el 22/01/2018 a les 23:45:00 ]
Majorals 2019
A la missa en honor dels Confrares Difunts d'ahir al matí, el mossèn de Forcall -Juanjo Roca- va anomenar (tirar de la trona) els noms dels majorals 2019.

Durant aquest any, hi haurà molts moments per gaudir, per conèixer la festa i a la gent del poble... encara que ja els majorals 2019 tenen molta experiència, no debades, els cinc formen part de la Santantonà des de fa uns quants anys.

A la resta de forcallanes i forcallans, només ens queda col·laborar tant com puguem. I gaudir de la festa des del primer acte fins als Botets 2019.

A la foto de la majoralia i d'esquerra a dreta els majorals són:
Pablo Chervet Royo
Ana Vicente Ferrer
Omar Guarch Climent
Sandra Membrado Ejarque
Noé Peñarroya Pechobierto
Abi Ripollès Sánchez
Joan Altaba Monfort
Raquel Mas Ramos
Jorge Tena Ripollès
Núria Mestre Borràs

Què tingueu una magnífica majoralia! Enhorabona.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Loteria de Nadal
    [ Publicada el 23/10/2022 a les 21:00:00 ]
    Loteria de Nadal
    Des de fa unes setmanes, podeu comprar la loteria de Nadal 2022 als establiments del poble per a col·laborar en Sant Antoni 2023. Els majorals ja estan preparant la festa des de fa molts mesos.