Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal Sant Antoni 2017
[ Publicada el 26/07/2016 a les 17:00:00 ]
Loteria de Nadal Sant Antoni 2017
Quan un grup de persones pren el càrrec de la majoralia, coneix que hi ha una agenda de feines que són bastant fixes; en canvi, hi ha altres que no tenen data fixa, però cal fer-les en el temps adequat per a que tot vaigue bé al final de la festa.
La part econòmica no és essencial, si bé és cert que sense diners cap celebració pot tirar endavant. La loteria de Nadal s'inicia cap als mesos de juliol o agost. Durant aquest temps també hi ha més gent a Forcall i la distribució i venda serà més efectiva. Al final es treballa per al correcte desenvolupament de la festa de Sant Antoni.
Enguany, el número que vendrà la majoralia és el 39059. A vore si l'atzar passa per la Santantonà. De moment, haurem de col·laborar!
I d'ací al Nadal que tingueu molta salut i un poquet de sort.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat