Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Sant Antoni
[ Publicada el 07/08/2018 a les 23:00:00 ]
Loteria de Sant Antoni
Els preparatius santantonencs se succeeixen a poc a poc des del mes de gener -nomenament dels Majorals- fins el dia que acaba el cicle -el dia dels Confrares Difunts-. Ara és el mes per escampar la Loteria de Nadal, una ajuda pecuniària per a la majoralia de Sant Antoni de Forcall que es va encetar a mitjans del segle passat.

Al mes d'agost, traure els estendards del Sant a les processons de l'Assumpció, de la Verge de Consolació i de Sant Víctor són altres de les tasques consuetudinàries.

En passar les Festes Patronals, els treballs augmentaran proporcionalment, alhora que el temps que faltarà per a la festa disminuirà com també ho farà la llum solar.

El punt àlgid seran els dies 18, 19, 20 i 21 de gener de 2019, però abans haurem de col·laborar amb la majoralia.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Loteria de Nadal
    [ Publicada el 23/10/2022 a les 21:00:00 ]
    Loteria de Nadal
    Des de fa unes setmanes, podeu comprar la loteria de Nadal 2022 als establiments del poble per a col·laborar en Sant Antoni 2023. Els majorals ja estan preparant la festa des de fa molts mesos.