Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal per al Sant Antoni 2018
[ Publicada el 08/07/2017 a les 00:30:00 ]
Loteria de Nadal per al Sant Antoni 2018
Entre els molts amaniments que calen per al Sant Antoni forcallà, un que sol coincidir en el període estival és la venda de loteria de Nadal que es va venent fins a hores abans del sorteig. Des d'aquest espai, hem d'agrair la col·laboració dels establiments forcallans i persones anònimes que col·laboren gustosament al bon desenvolupament de la festa.
Aquesta venda permetrà recaptar fons per als actes santantonencs amb més despesa econòmica. Esperem que la segona part de l'any sigue millor per a tothom, tinguem molta salut i un poquet de sort!
Qualsevol persona relacionada amb Forcall pot vendre alguna sèrie. A vendre, comprar i col·laborar! Moltes gràcies.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Loteria de Nadal
    [ Publicada el 23/10/2022 a les 21:00:00 ]
    Loteria de Nadal
    Des de fa unes setmanes, podeu comprar la loteria de Nadal 2022 als establiments del poble per a col·laborar en Sant Antoni 2023. Els majorals ja estan preparant la festa des de fa molts mesos.