Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal
[ Publicada el 26/07/2015 a les 23:30:00 ]
Loteria de Nadal
Un dels amaniments per a la festa de Sant Antoni a Forcall és vendre participacions o dècims de la loteria de Nadal. Tinc constància que açò es va iniciar aproximadament als anys cinquanta del segle passat.
Des de fa uns anys hi ha l'opció de jugar amb participacions o dècims, però per a l'edició d'enguany la majoralia ha decidit que només es posaran a la venda dècims.
El número escollit per a jugar ha estat el 73147. De manera immediata podreu trobar loteria en els establiments del poble.
Així que només ens queda animar-vos a participar, desitjar-vos sort i molta salut.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!