Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal
[ Publicada el 26/07/2015 a les 23:30:00 ]
Loteria de Nadal
Un dels amaniments per a la festa de Sant Antoni a Forcall és vendre participacions o dècims de la loteria de Nadal. Tinc constància que açò es va iniciar aproximadament als anys cinquanta del segle passat.
Des de fa uns anys hi ha l'opció de jugar amb participacions o dècims, però per a l'edició d'enguany la majoralia ha decidit que només es posaran a la venda dècims.
El número escollit per a jugar ha estat el 73147. De manera immediata podreu trobar loteria en els establiments del poble.
Així que només ens queda animar-vos a participar, desitjar-vos sort i molta salut.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...