Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal
[ Publicada el 26/07/2015 a les 23:30:00 ]
Loteria de Nadal
Un dels amaniments per a la festa de Sant Antoni a Forcall és vendre participacions o dècims de la loteria de Nadal. Tinc constància que açò es va iniciar aproximadament als anys cinquanta del segle passat.
Des de fa uns anys hi ha l'opció de jugar amb participacions o dècims, però per a l'edició d'enguany la majoralia ha decidit que només es posaran a la venda dècims.
El número escollit per a jugar ha estat el 73147. De manera immediata podreu trobar loteria en els establiments del poble.
Així que només ens queda animar-vos a participar, desitjar-vos sort i molta salut.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.