Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Proveint el forn de la Vila
[ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
Proveint el forn de la Vila
Dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i alguns voluntaris de la Santantonà, en total unes 15 persones, van anar al bosc de Saranyana per a tallar llenya que proveirà el forn de la Vila.

Poc després de cap d'any, calrà encendre el forn de la Vila. El vell i bell forn que ha vist passar moltíssimes generacions de pastadores i ha cuit milers de coquetes i rotlletes. Més tard, les pastes seran la dolça recompensa per a totes aquelles persones que participaran en els actes santantoniecs.

A poc més de mes i mig per a l'esperadíssim Sant Antoni 2022, els majorals van augmentant els amaniments i deixant-ho tot enllestit per a la Santantonà 2022.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!