Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > IV Jornades d'Estudi sobre la Festa de Sant Antoni Abat Forcall 2016
[ Publicada el 10/09/2015 a les 23:30:00 ]
IV Jornades d'Estudi sobre la Festa de Sant Antoni Abat Forcall 2016
Les dades generals per poder participar sˇn les segŘents:
Els treballs han de ser inŔdits, 15 folis DIN A4 (incloses les ilĚlustracions), en format electr˛nic Word, lletra 12 punts, del tipus TNR i s'han de remetre a qualsevol dels correus electr˛nics assenyalats i una c˛pia impresa dirigida a la Associaciˇ Cultural Confraria de la SantantonÓ de la Vila de Forcall.
CaldrÓ presentar un resum de la comunicaciˇ conjuntament amb la butlleta d'inscripciˇ del comunicant. El termini mÓxim de presentaciˇ del resum, que no podrÓ excedir l'espai d'un foli, serÓ el 15 de novembre.
El termini de presentaciˇ de les comunicacions serÓ el dia 8 de desembre de 2015.
La presentaciˇ de la ponŔncia per escrit i del resum abans de les dates esmentades serÓ condiciˇ necessÓria per a la lectura de la comunicaciˇ i la posterior publicaciˇ.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Not├â┬şcies variades
    [ Publicada el 24/06/2019 a les 20:00:00 ]
    Not├â┬şcies variades
    L'inici de l'estiu ├ęs una ├Ępoca en qu├Ę Sant Antoni queda molt lluny -set mesos-, per├▓ les rutines santantonenques no es poden aturar. La majoralia 2020 segueix amb els passos habituals.