Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Galeria del concurs de fotografia 2014
[ Publicada el 02/06/2014 a les 20:30:00 ]
Galeria del concurs de fotografia 2014
La Confraria de la Santantonà organitzà en els anys noranta una seguida de concursos fotogràfics que van alcançar nivell i prestigis nacionals. Després d'uns anys d'aturada de les activitats, una nova junta ha tornat a organitzar el concurs de fotografia relacionat amb la festa de Sant Antoni de Forcall que es reprén l'any 2014 amb la intenció de continuar-lo.
D'acord amb les bases els fotògrafs afeccionats o professionals podien presentar les seves obres fins a finals de març. Des d'aquest espai agraïm la participació de tothom. El jurat es va reunir a Pasqua i el seu veredicte és de tots conegut.
Ara us oferim la possibilitat de conèixer totes les obres presentades en el concurs. Esperem que per a l'any 2015 també tinguem una gran quantitat d'imatges presentades per al concurs.
Gaudiu de les espectaculars imatges.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majorals de Sant Antoni 2021
    [ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
    Majorals de Sant Antoni 2021
    Un any més, la Santantonà de Forcall tindrà majorals de Sant Antoni. Sempre és una notícia ben rebuda. La festa més estimada de l'hivern tindrà organitzadors.