Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > La Filoseta 2017 estrenarà vestimenta
[ Publicada el 07/07/2016 a les 01:30:00 ]
La Filoseta 2017 estrenarà vestimenta
El transcˇrrer dels anys i la bogeria de la SantantonÓ van deixant petjada en les vestimentes. Cada any, els actors tenen l'encÓrrec i l'obligaciˇ de tornar les diab˛liques disfresses de la millor manera possible, per˛ al remat tot tÚ un lÝmit. I els teixits es fan malbÚ.
La Confraria de la SantantonÓ, d'acord amb els integrants de la SantantonÓ van decidir fa algun temps renovar part de les vestimentes de la festa.
AixÝ, la persona que interprete la Filoseta estrenarÓ les tres peces caracterÝstiques del personatge per a la SantantonÓ 2017. Esperem que aquestes noves indumentÓries tinguen una vida molt llarga.
Hem pensat que el millor lloc per al vestit usat fins la SantantonÓ 2016 sigue el museu de la SantantonÓ, on tambÚ ficarem les anteriors vestimentes de la Filoseta.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Not├â┬şcies variades
    [ Publicada el 24/06/2019 a les 20:00:00 ]
    Not├â┬şcies variades
    L'inici de l'estiu ├ęs una ├Ępoca en qu├Ę Sant Antoni queda molt lluny -set mesos-, per├▓ les rutines santantonenques no es poden aturar. La majoralia 2020 segueix amb els passos habituals.