Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Fallat el Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
[ Publicada el 03/05/2015 a les 14:00:00 ]
Fallat el Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
Segons les bases del concurs, el jurat es va reunir diumenge 12 d'abril per la vesprada per fallar els premis del concurs de fotografia digital Sant Antoni 2015.
Dels set fotògrafs que van presentar les seves imatges -un total de 17- el jurat va atorgar el primer premi a Juan M Moya amb una fotografia de la Filoseta titulada Seductora. El segon guardó va recaure en Vicent Martell qui va presentar una fotografia amb el títol Dimonis i coets. El tercer premi es va atorgar a Vicent Xavier Fas amb la seva foto Montant la Barraca.
La Confraria de la Santantonà agraeix als participants i felicita els guanyadors. Els guardons econòmics seran lliurats durant el Sant Antoni 2016.
Animem a tots els fotògrafs locals i visitants, afeccionats i professionals a presentar fotografies als propers concursos per deixar testimoni gràfic de la Santantonà de Forcall i, ampliar així, el fons fotogràfic de la Santantonà.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.