Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Fallat el Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
[ Publicada el 03/05/2015 a les 14:00:00 ]
Fallat el Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
Segons les bases del concurs, el jurat es va reunir diumenge 12 d'abril per la vesprada per fallar els premis del concurs de fotografia digital Sant Antoni 2015.
Dels set fotògrafs que van presentar les seves imatges -un total de 17- el jurat va atorgar el primer premi a Juan M Moya amb una fotografia de la Filoseta titulada Seductora. El segon guardó va recaure en Vicent Martell qui va presentar una fotografia amb el títol Dimonis i coets. El tercer premi es va atorgar a Vicent Xavier Fas amb la seva foto Montant la Barraca.
La Confraria de la Santantonà agraeix als participants i felicita els guanyadors. Els guardons econòmics seran lliurats durant el Sant Antoni 2016.
Animem a tots els fotògrafs locals i visitants, afeccionats i professionals a presentar fotografies als propers concursos per deixar testimoni gràfic de la Santantonà de Forcall i, ampliar així, el fons fotogràfic de la Santantonà.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...