Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Exposició fotogràfica
[ Publicada el 05/08/2018 a les 18:00:00 ]
Exposició fotogràfica
La relació de Manuel Catalan i Vicent Martell amb Forcall ve de llarg. Atrets per les celebracions santantonenques forcallanes han disparat els seus aparells fotogràfics des de fa molts anys. Com han explicat avui -diumenge 5 d'agost durant la presentació-. Ells van portar fotògrafs d'enorme prestigi com Cristina García Rodero a conèixer la festa de Sant Antoni.

Amb altres fotògrafs vallers, han guanyat diferents concursos de fotografia organitzats pel consistori o per la Confraria de la Santantonà. De fet, al Concurs de Fotografia 2018 Manuel Catalan ha estat guardonat amb el primer premi que serà lliurat el dia de la Santantonà 2019 per la vesprada.

Des de la Confraria de la Santantonà només ens queda agrair-vos la vostra dedicació. Esperem que els vostres desitjos arriben a bon port i que continueu gaudint del Sant Antoni forcallà molts anys més.

Algunes de les seves fotos ja formen part del patrimoni de Forcall i es troben a l'arxiu de la Confraria de la Santantonà essent part de la festa forcallana.

Moltes gràcies a l'Ajuntament de Forcall per facilitar l'espai per a l'exposició.
Finalment, agrair novament a Vicent i a Manuel el seu treball.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat