Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Donatiu al CRA Els Ports
[ Publicada el 09/06/2021 a les 15:30:00 ]
Donatiu al CRA Els Ports
Davant la suspensió de tots els actes de la festa de Sant Antoni 2021, la Confraria de la Santantonà va proposar a xiquetes i xiquets del poble un concurs de dibuix relacionat amb la nostra festa gran del mes de gener. La resposta va ser una gran participació que passava de llarg la cinquantena: vam rebre il·lustracions d'arreu on hi ha forcallanes i forcallans. Aquest fet ens deixa molt satisfets. Aquests dibuixos van ser exposats durant els dies de Pasqua i posteriors a la barana de l'edifici de l'Ajuntament -un magnífic aparador-.

Des del primer moment, el CRA Els Ports es va implicar en aquesta iniciativa i tot l'alumnat de l'escola va participar. Per a que els infants del centre educatiu coneguen més la Santantonà, la Confraria de la Santantonà va donar un parell de llibres al col·legi com a mostra d'agraïment.

Esperem seguir amb aquesta iniciativa, però amb la festa de Sant Antoni completa a la plaça Major i pels carrers de la nostra vila.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat