Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > La Santantonà a la Casa de València a Barcelona
[ Publicada el 16/11/2014 a les 14:30:00 ]
La Santantonà a la Casa de València a Barcelona
Durant l'any que estem acabant la Confraria de la Santantonà va assumir la majoralia del Sant Antoni 2015. Una menuda junta exerceix la direcció tècnica recolzats per tots els socis de l'entitat i moltes altres persones. La Confraria té com a funció (entre d'altres) promocionar la festa de Sant Antoni a Forcall. Per aquest motiu, dissabte 22 de novembre estarem fent difusió de la Santantonà a la Casa de València a Barcelona.
En primer lloc, hi haurà una exposició de fotografies de la Santantonà. Seguidament, es passarà un vídeo de la festa. Més tard hi haurà una xerrada explicativa. L'acte concloura amb una degustació de pastes i licors típics del Sant Antoni forcallà.
Durant tota la vesprada hi haurà exposades vestimentes de la Santantonà. També es podrà agafar informació turística de Forcall i de la Santantonà i hi haurà productes promocionals per vendre.
Us esperem!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!