Foto: Saber y Ganar. Sergi Schaaff, Àngels Peñarroya i Jordi Hurtado">
Foto: Saber y Ganar. Sergi Schaaff, Àngels Peñarroya i Jordi Hurtado" /> Santantonà de Forcall - Noticia - Cremaller d'Honor 2018
Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Cremaller d'Honor 2018
[ Publicada el 30/11/2017 a les 23:00:00 ]
Cremaller d'Honor 2018
L’any 2103 l’Ajuntament de Forcall va instaurar un guardó o reconeixement que es lliuraria a persones, grups, institucions o entitats destacades per la contribució a la cultura forcallana, o bé, per la difusió d’aquesta lluny de la nostra vila.

Enguany, d’acord amb el reglament, les parts implicades en atorgar la distinció concedeixen el Cremaller d’Honor 2018 al programa “Saber y Ganar” de RTVE. Per la difusió de la Santantonà de Forcall a nivell de tot l’estat i internacionalment -pel canal internacional- que ha fet el concurs cultural més veterà de la televisió que prompte arribarà als vint-i-un anys d’emissió. La Santantonà de Forcall ha aparegut dues vegades. L’11 de gener del 2012 a l’espai “Última llamada” i des del 5 a l’11 de gener d’enguany en “La parte por el todo” amb diferents pistes i un vídeo de la festa.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/saber-y-ganar/saber-ganar-11-01-17/3864018/

El lliurament del guardó tindrà lloc el proper divendres 19 de gener de 2018 –dia de la Santantonà- a les 20h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Forcall.

Moltes felicitats!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majorals de Sant Antoni 2021
    [ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
    Majorals de Sant Antoni 2021
    Un any més, la Santantonà de Forcall tindrà majorals de Sant Antoni. Sempre és una notícia ben rebuda. La festa més estimada de l'hivern tindrà organitzadors.