Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Cremaller d'honor 2016
[ Publicada el 04/10/2015 a les 13:30:00 ]
Cremaller d'honor 2016
Jaime Peñarroya Carbó ha estat designat Cremaller d’Honor 2016. L’Ajuntament de Forcall, la Confraria de la Santantonà i els Majorals 2016 (Santantonà) van decidir unànimement concedir el guardó al forcallà.
Jaime Peñarroya i Rosa Maria Fabregat van ser majorals l’any 1978, època en què la festa ni molt menys estava tan ufanosa com actualment. Va influir decisivament, amb altres autoritats locals, en l’auge de la Santantonà. Nombroses vegades va fer publicitat del Sant Antoni a personalitats que visitaven Forcall. Durant la seva trajectòria gastronòmica al Mesó de la Vila, Jaime i la seva família van exportar el nom de Forcall i va posar en el mapa la nostra vila. Col·laborador altruista en tot allò relacionat amb Forcall en general i amb la Santantonà en particular.
Felicitats Jaime. Aquesta felicitació s’estén a tota la família.
El lliurament del guardó tindrà lloc la vesprada de divendres 15 de gener –dia de la Santantonà- en plenes festes de Sant Antoni Abat 2016.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat