Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Cremaller d'honor 2022
[ Publicada el 12/01/2022 a les 11:00:00 ]
Cremaller d'honor 2022
L'Ajuntament de Forcall, els Majorals 2022, la Santantonà i la Confraria de la Santantonà van decidir atorgar el Cremaller d'honor 2022 a Manuel Monfort Molinos i José Eixarch Frasno a títol pòstum. Ells van començar la publicació dels magnífics programes de festes i dels espectaculars cartells que tant ens han ensenyat sobre la festa de Sant Antoni i la nostra vila. A més d'altres publicacions on queda reflectida l'estima per la festa i el poble.

Des de la Confraria de la Santantonà felicitem a Manuel i la famíllia d'Eixarch Frasno així com a ambdues famílies dels guardonats fent-la extensiva a totes les persones que van recolzar els projectes de Manuel i Josep.

Enguany Manuel Monfort Molinos serà la persona encarregada d'encendre simbòlicament la barraca de Sant Antoni i anirà ben arrecerat a la vora dels cremallers.

Esperem que la voluntat de tirar endavant la festa per part de la majoralia i la fraternitat que es done entre forcallanes i forcallans es barrege amb la prudència i les mesures adequades per a oferir la nostra millor cara minimitzant els riscos sanitaris.

Moltes felicitats i bones festes.

Visca Sant Antoni
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Concurs de Fotografia Sant Antoni 2024. 3r premi
    [ Publicada el 08/07/2024 a les 15:00:00 ]
    Concurs de Fotografia Sant Antoni 2024. 3r premi
    El jurat del Concurs de Fotografia Sant Antoni ha guardonat aquesta foto amb el tercer premi. Autor. Pascual Millà.