Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Preparant Sant Antoni 2022
[ Publicada el 24/08/2021 a les 19:00:00 ]
Preparant Sant Antoni 2022
Enguany torne a ser un any complicat per a organitzar qualsevol tipus d'activitat festiva, però després d'iniciar la venda de paperetes durant la darrera Pasqua; els majorals de Sant Antoni tornen a intentar-ho amb el sorteig del corder i la venda de loteria de Nadal. Dues de les primeres accions que permetran recaptar fons per a pagar les despeses santantonienques.

Així encara es poden comprar paperetes per al sorteig del corder que s'ha endarrerit uns dies per tal d'afavorir la venda de butlletes. La majoralia de Sant Antoni també ha posat a la venda loteria de Nadal durant les darreres hores. Tindrem la possibilitat de col·laborar fins a mitjans de desembre.

Ara ens toca recolzar els majorals i adquirir tiquets per al sorteig del corder i dècims per a la loteria de Nadal.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Proveint el forn de la Vila
    [ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
    Proveint el forn de la Vila
    El passat dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i algun voluntari de la Santantonà van anar al bosc per a tallar llenya per al forn de la Vila. En poques setmanes, encendran l'històric forn per a coure...