Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Sorteig del corder
[ Publicada el 14/05/2018 a les 23:45:00 ]
Sorteig del corder
Oficialment, la majoralia de Sant Antoni enceta el seu càrrec dilluns posterior al cap de setmana festiu en la missa en honor dels Confrares Difunts.

Després d'uns dies en què plouen les felicitacions, cal refredar l'entusiasme. Les feines que comporta la festa de Sant Antoni a Forcall són grans i feixugues, però donen una treva fins la venda de números per al sorteig del corder que s'inicia aproximadament al mes de març. I quan hi ha majorals -com és el cas- ells i elles assumiran l'organització de tots els actes santantonencs durant l'any en curs.

Dissabte 12 de maig per la vesprada, coincidint amb la rogativa de Forcall a l'ermitori de Sant Cristòfol; els majorals i les majoralesses van sortejar a Norit. El corder que ajudarà a sufragar les despeses de la festa de Sant Antoni 2019.

L'atzar va triar el número 2134. Diumenge ja va eixir la persona guanyadora mostrant la papereta premiada. Felicitats!

A la resta de persones només ens queda col·laborar en cadascun dels actes que aniran organitzant els majorals fins la Santantonà 2019.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.