Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Preparatius
[ Publicada el 10/09/2021 a les 21:00:00 ]
Preparatius
Si a finals del mes d'agost es va sortejar el corder que de seguida va tenir propietari. Aquesta rifa va tancar un dels principals actes per a recaptar diners. Ara mateix la majoralia de Sant Antoni 2022 està capficada en la venda de loteria de Nadal. Qualsevol persona del poble pot ajudar en aquesta comesa.

Cap a finals de setembre caldrà recollir les carabasses per a elaborar la confitura que més tard ompliran les coquetes. En el supòsit que es puguen fer tots els esdeveniments. Aquest és el desig de forcallanes i forcallans.

Per altra banda, en les properes setmanes la Colla de Gaiters i Tabalers i la Confraria de la Santantonà també posaran en marxa un nou curset per a tocar la gaita i el tabal que es desenvoluparà durant dissabtes i diumenges del curs escolar 21-22.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Proveint el forn de la Vila
    [ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
    Proveint el forn de la Vila
    El passat dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i algun voluntari de la Santantonà van anar al bosc per a tallar llenya per al forn de la Vila. En poques setmanes, encendran l'històric forn per a coure...