Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals i majoralesses 2019 ja tenen la confitura a punt
[ Publicada el 25/12/2018 a les 18:30:00 ]
Majorals i majoralesses 2019 ja tenen la confitura a punt
La majoralia de Sant Antoni 2019 ja té totes les feines prèvies que calen per a la festa enllestides. Tot i això, encara els queden molts amaniments; a més dels dos dies amb més càrrega de treball: el maio i la rotlleta.

Però ben organitzats i amb les feines repartides, només els caldrà gaudir perquè tindran moltíssima gent disposada a ajudar i empentar.

La confitura dóna molta feina. Moltes persones donen carabasses o deixen eines per a la correcta elaboració de la confitura que es va allargar des de diumenge 9 de desembre i va ser rematada dissabte 15 amb la participació de molts familiars, amics i coneguts de la majoralia.

Agafeu forces i descanseu per al maio, la rotlleta i el cap de setmana de Sant Antoni. Aprofiteu cada instant i gaudiu-lo!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majorals de Sant Antoni 2021
    [ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
    Majorals de Sant Antoni 2021
    Un any més, la Santantonà de Forcall tindrà majorals de Sant Antoni. Sempre és una notícia ben rebuda. La festa més estimada de l'hivern tindrà organitzadors.