Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Concurs de fotografia Sant Antoni 2018
[ Publicada el 06/02/2018 a les 23:15:00 ]
Concurs de fotografia Sant Antoni 2018
Des de l'A C Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall us convidem a participar en el Concurs de Fotografia 2018 que té com a tema la festa de Sant Antoni a Forcall.

Qualsevol persona pot participar, però enguany com Pasqua és prompte -1 d'abril- la data límit per a rebre fotografies també s'avança. Així que divendres 23 de març a les 15h tancarem la recepció d'imatges.

El jurat es reunirà duran la Setmana Santa i el fallo es farà públic durant el mes d'abril.

Podeu trobar les bases del concurs en aquesta pàgina web. Concretament, al programa de festes de Sant Antoni 2018 -pàgina 25-.
http://www.santantonadeforcall.com/pdf/santantona-2018-programa.pdf

Esperem una participació elevada, donant-vos les gràcies d'antuvi.

Foto. José Cintas
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Loteria de Nadal
    [ Publicada el 23/10/2022 a les 21:00:00 ]
    Loteria de Nadal
    Des de fa unes setmanes, podeu comprar la loteria de Nadal 2022 als establiments del poble per a col·laborar en Sant Antoni 2023. Els majorals ja estan preparant la festa des de fa molts mesos.