Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Concurs de fotografia Sant Antoni 2018
[ Publicada el 06/02/2018 a les 23:15:00 ]
Concurs de fotografia Sant Antoni 2018
Des de l'A C Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall us convidem a participar en el Concurs de Fotografia 2018 que té com a tema la festa de Sant Antoni a Forcall.

Qualsevol persona pot participar, però enguany com Pasqua és prompte -1 d'abril- la data límit per a rebre fotografies també s'avança. Així que divendres 23 de març a les 15h tancarem la recepció d'imatges.

El jurat es reunirà duran la Setmana Santa i el fallo es farà públic durant el mes d'abril.

Podeu trobar les bases del concurs en aquesta pàgina web. Concretament, al programa de festes de Sant Antoni 2018 -pàgina 25-.
http://www.santantonadeforcall.com/pdf/santantona-2018-programa.pdf

Esperem una participació elevada, donant-vos les gràcies d'antuvi.

Foto. José Cintas
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...