Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Exposades les fotos del concus Sant Antoni 2020
[ Publicada el 27/05/2021 a les 00:00:00 ]
Exposades les fotos del concus Sant Antoni 2020
Seguim patint un any sense festes, cap il·lusió per arribar al cap de setmana perquè hi ha rogatives, Santantonades, Pasqua, esdeveniments esportius, concerts de rock, música tradicional... o gairebé res. La vida se'ns ha buidat de celebracions, de motivacions quotidianes i socials que ens dóna eixa vida. Eixes xerrades amb amistats, familiars o el veïnat que fan grans els pobles. Que engresquen teixint unes xarxes afectives enormes.

Però cal reviscolar, tornar a l'optimisme. És per això que la Confaria de la Santantonà segueix fent alguna menuda activitat com aquesta.

Així qualsevol persona del poble o que ens visita pot apropar-se a l'Oficina de Turisme per gaudir de les instantànies presentades després de la Santantonà 2020 que després de tot el trauma pandèmic ja ens queda molt llunyana. Seguirem proposant activitats i promocionant la festa de Sant Antoni.

A totes les persones que van participar i han participat agrair-los la seva aportació a la festa encoratjant-los a seguir participant ens els propers concursos.

Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat