Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Concurs de fotografia Sant Antoni 2022
[ Publicada el 07/03/2022 a les 15:00:00 ]
Concurs de fotografia Sant Antoni 2022
Després d'un any de parada, des de la Confraria de la Santantonà engeguem de nou el Concurs de Fotografia de Sant Antoni a Forcall. Així que qualsevol persona pot presentar les seves imatges fins al 8 d'abril i enviar-les a l'Ajuntament de Forcall o per correu electrònic confrariasantantona@gmail.com

El jurat es reunirà durant la Setmana Santa triant les tres imatges seleccionades. 30 dies després de la resolució es farà públic el veredicte en aquesta pàgina web i a les xarxes socials així com altres llocs habituals.

Esperem la vostra participació!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.