Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
[ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
El proper 12 d'abril a les 15h, acaba el temps per a rebre les imatges de cara al Concurs de Fotografia Sant Antoni 2019 de Forcall. Així que des de la Confraria de la Santantonà  us animem a participar i a fer-nos arribar les vostres fotografies.

El jurat fallarà  durant els dies de Setmana Santa i el veredicte es farà públic mitjançant aquesta web.

Podeu consultar les bases completes al programa de festes de Sant Antoni 2019 que trobareu en aquesta mateixa web: https://www.santantonadeforcall.com/pdf/santantona_2019-programa.pdf

Aquest concurs té una llarga trajectòria i compta amb fotografies molt destacades de retratistes molt notoris. A més, són un testimoni gràfic espectacular de la festa de Sant Antoni a Forcall durant les darreres dècades.

Amb la finalitat d'ampliar eixe fons, des de la Confraria de la Santantonà donem l'opció de cedir-nos fotos antigues que digitalitzar­em i tornarem als propietaris.

Us animem a participar d'aquesta activitat
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majorals de Sant Antoni 2021
    [ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
    Majorals de Sant Antoni 2021
    Un any més, la Santantonà de Forcall tindrà majorals de Sant Antoni. Sempre és una notícia ben rebuda. La festa més estimada de l'hivern tindrà organitzadors.