Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
[ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
El proper 12 d'abril a les 15h, acaba el temps per a rebre les imatges de cara al Concurs de Fotografia Sant Antoni 2019 de Forcall. Així que des de la Confraria de la Santantonà  us animem a participar i a fer-nos arribar les vostres fotografies.

El jurat fallarà  durant els dies de Setmana Santa i el veredicte es farà públic mitjançant aquesta web.

Podeu consultar les bases completes al programa de festes de Sant Antoni 2019 que trobareu en aquesta mateixa web: https://www.santantonadeforcall.com/pdf/santantona_2019-programa.pdf

Aquest concurs té una llarga trajectòria i compta amb fotografies molt destacades de retratistes molt notoris. A més, són un testimoni gràfic espectacular de la festa de Sant Antoni a Forcall durant les darreres dècades.

Amb la finalitat d'ampliar eixe fons, des de la Confraria de la Santantonà donem l'opció de cedir-nos fotos antigues que digitalitzar­em i tornarem als propietaris.

Us animem a participar d'aquesta activitat
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat