Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Prompte es tancarà la recepció de fotos
[ Publicada el 27/03/2015 a les 01:00:00 ]
Prompte es tancarà la recepció de fotos
El proper dissabte 28 de març a les 14:00 hores es tancarà el període de lliurament de fotografies per al Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015 a Forcall.
Cal recordar que durant la Setmana Santa es fallaran els premis.
Aquest concurs té una llarga tradició, encara que s'ha interromput algun any. Primerament, va ser organitzat per la Confraria. Més tard, l'Ajuntament va agafar el testimoni. I ara, torna a ser la Confraria qui organitza el concurs.
El fons fotogràfic compta amb més de tres-centes fotos. Algunes d'elles de gran qualitat i de prestigiosos fotògrafs; tant professionals com afeccionats.
Només ens queda animar als reporters que van disparar les seves màquines per tal de tornar a posar en dificultats al jurat.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Loteria de Nadal
    [ Publicada el 23/10/2022 a les 21:00:00 ]
    Loteria de Nadal
    Des de fa unes setmanes, podeu comprar la loteria de Nadal 2022 als establiments del poble per a col·laborar en Sant Antoni 2023. Els majorals ja estan preparant la festa des de fa molts mesos.