Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Els majorals 2017 recullen les carabasses
[ Publicada el 18/10/2016 a les 10:30:00 ]
Els majorals 2017 recullen les carabasses
Fa pocs dies hem encetat el trimestre previ a Sant Antoni. Els majorals tenen més feina, encara que amb organització tot es va fent poc a poc. Loteria, carabasses, contractar orquestres, amanir detalls i fotos per al programa i el cartell...
Durant les primeres setmanes de la tardor cal emmagatzemar la collita de carabasses car prompte arribaran les primeres rosades i els fruits han d'estar a recer. Aquest estiu les pluges no han sigut abundants, tot i que la collita s'ha pogut tirar endavant. Sempre cal agrair l'esforç i el treball invisible d'aquells agricultors locals que col·laboren en aquestes tasques.
Quan la festa s'acoste, els majorals elaboraran la confitura. Dolça melmelada que farcirà les coquetes del Sant Antoni 2017.
Tot arribarà!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.