Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Preparant Sant Antoni
[ Publicada el 03/01/2022 a les 11:30:00 ]
Preparant Sant Antoni
Estem apropant-nos al cap de setmana santantonienc i com tothom sap els preparatius es multipliquen. El maio i les costelles fa dies que estan a la plaça.

El proppassat cap de setmana els majorals van inicar la "captà" per les cases del poble aprofitant que moltes persones estaven al poble per acomiadar el 2021 i encetar el 2022. Com es fa des de fa molts anys oferien el cartell i el programa a canvi de la voluntat. Cal recordar que fa uns anys les aportacions podien ser en espècie -patates, blat, llenya o qualsevol producte agrícola-; mentre ara les col·laboracions són pecuniàries.

Una altra feina importantíssima és encendre el fonr de la Vila que dissabte 8 courà part de les pastes -coquetes i rotlletes- que s'oferiran durant la festa de Sant Antoni. Durant aquesta setmana la majoralia i algunes persones voluntàries aniran aportant llenya per tal que dissabte el forn estigue al punt òptim.

Esperem que tots els esdeveniment es puguen desenvolupar amb normalitat.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat