Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
[ Publicada el 11/12/2018 a les 02:00:00 ]
Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
En passar l'estiu les feines de la majoralia augmenten notablement: carabasses, orquestres, loteria, programa, cartell, fotos, textos, llenya, permisos, abastir-se de matèries primeres, captar, etc. Són molts detalls que no poden faltar.

A la vegada, també hi ha una legió de voluntaris disposats a ajudar. Família i amics en primer lloc, però seguits per la Santantonà, i totes les persones del poble que col·laboren d'una manera o altra.

Els darrers dies els majorals han tallat llenya per al forn, s'han proveït de carn per a les menges, estan captant per oferir al veïnat el cartell i el programa de la festa i ara ja estan enfeinats amb la confitura.

Molta feina, però molta il·lusió! Ara arriba el millor.
Majorals i majoralesses... a gaudir! La resta a empentar i col·laborar!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...