Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
[ Publicada el 11/12/2018 a les 02:00:00 ]
Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
En passar l'estiu les feines de la majoralia augmenten notablement: carabasses, orquestres, loteria, programa, cartell, fotos, textos, llenya, permisos, abastir-se de matèries primeres, captar, etc. Són molts detalls que no poden faltar.

A la vegada, també hi ha una legió de voluntaris disposats a ajudar. Família i amics en primer lloc, però seguits per la Santantonà, i totes les persones del poble que col·laboren d'una manera o altra.

Els darrers dies els majorals han tallat llenya per al forn, s'han proveït de carn per a les menges, estan captant per oferir al veïnat el cartell i el programa de la festa i ara ja estan enfeinats amb la confitura.

Molta feina, però molta il·lusió! Ara arriba el millor.
Majorals i majoralesses... a gaudir! La resta a empentar i col·laborar!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majorals de Sant Antoni 2021
    [ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
    Majorals de Sant Antoni 2021
    Un any més, la Santantonà de Forcall tindrà majorals de Sant Antoni. Sempre és una notícia ben rebuda. La festa més estimada de l'hivern tindrà organitzadors.