Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Primer premi del Concurs de Fotografia Sant Antoni 2017
[ Publicada el 21/04/2017 a les 15:30:00 ]
Primer premi del Concurs de Fotografia Sant Antoni 2017
Poc després de crear la Confraria de la Santantonà es va instaurar el Concurs de Fotografia de Sant Antoni a Forcall. Després d'uns anys de no celebrar-se, l'Ajuntament va prendre el relleu. En entrar la nova junta, aquesta es va apuntar de nou a l'organització del Concurs de Fotografia.

D'una banda, l'Associació Cultural augmenta cada any el fons fotogràfic relacionat amb les festivitats en un fons que compta amb més de tres-centes imatges -moltes més si afegim el fons de l'Ajuntament-; d'altra banda, es cobreix bona part de les necessitats visuals de la festa. Alguna d'aquestes imatges han passat a l'imaginari col·lectiu del Sant Antoni forcallà per aparèixer en algun cartell, programa de festes o alguna producte relacionat amb la festa.

Aquests són els guanyadors del Concurs de Fotografia Sant Antoni 2017
1r premi - Vicent Millà Prades - Hi ha que eixir!
2n premi - Eduardo Manero Serrano - Foc i fum
3r premi - Aitana Millà Griño - Caragol

Moltes felicitats a les persones premiades!

Els premis es lliuraran divendres 19 de gener en l'acte d'entrega del Cremaller d'Honor 2018.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...