Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Rutina trencada
[ Publicada el 04/04/2020 a les 00:00:20 ]
Rutina trencada
Cada vegada escoltàvem més coses i més properes del llunyà virus xinès sense imaginar que segaria qualsevol activitat lúdica, esportiva, festiva i de qualsevol mena del nostre territori i de la nostra festa de Sant Antoni.

Així, es queden sense data els primers actes preparatius de cara a Sant Antoni 2021, la rogativa de Sant Marc, la resolució del concurs de fotografia de Sant Antoni 2020 o la junta general de la Confraria de la Santantonà que s'havia de celebrar diumenge de Pasqua, entre d'altres.

Ara el més important és respectar els consells de les autoritats i conservar la salut de tothom el millor possible.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majorals de Sant Antoni 2021
    [ Publicada el 06/05/2020 a les 11:00:00 ]
    Majorals de Sant Antoni 2021
    Un any més, la Santantonà de Forcall tindrà majorals de Sant Antoni. Sempre és una notícia ben rebuda. La festa més estimada de l'hivern tindrà organitzadors.