Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Presentació del llibre 'La Santantonà i el foc a Forcall'
[ Publicada el 07/05/2013 a les 09:00:00 ]
Presentació del llibre 'La Santantonà i el foc a Forcall'
El diputat de cultura, Héctor Folgado, ha presentat avuí el llibre 'La Santantonà i el foc a Forcall' junt al seu autor, l'expert en tradicions castellonenques Henri Bouche, i l'Alcalde de Forcall. A l'acte han assistit personalitats del món cultural de la provincia i alcaldes d'alguns pobles de la Comarca dels Ports.
Vídeo relacionat amb la noticia
Henri Bouche presenta el seu llibre sobre la Santantonà de Forcall.
Acompanyat de l'alcalde de Forcall, Henri Bouche presenta el seu llibre "La Santantonà i el foc a Forcall". Un llibre on recull els seus estudis sobre la festa de Forcall.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Fons artístic de la Santantonà
    [ Publicada el 30/06/2018 a les 11:00:00 ]
    Fons artístic de la Santantonà
    Fa anys es va iniciar un fons artístic relacionat amb el Sant Antoni forcallà. Seguim aquesta línia de treball. Enguany, a la junta de Pasqua es va presentar l'última aportació.