Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Presentació del llibre 'La Santantonà i el foc a Forcall'
[ Publicada el 07/05/2013 a les 09:00:00 ]
Presentació del llibre 'La Santantonà i el foc a Forcall'
El diputat de cultura, Héctor Folgado, ha presentat avuí el llibre 'La Santantonà i el foc a Forcall' junt al seu autor, l'expert en tradicions castellonenques Henri Bouche, i l'Alcalde de Forcall. A l'acte han assistit personalitats del món cultural de la provincia i alcaldes d'alguns pobles de la Comarca dels Ports.
Vídeo relacionat amb la noticia
Henri Bouche presenta el seu llibre sobre la Santantonà de Forcall.
Acompanyat de l'alcalde de Forcall, Henri Bouche presenta el seu llibre "La Santantonà i el foc a Forcall". Un llibre on recull els seus estudis sobre la festa de Forcall.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Concurs de fotografia Sant Antoni 2018
    [ Publicada el 06/02/2018 a les 23:15:00 ]
    Concurs de fotografia Sant Antoni 2018
    Després de la festa, cal deixar-ho tot endreçat per a fer un bon canvi d'organitzadors. Des de la Confraria de la Santantonà donem l'enhorabona a la majoralia 2019, mentre agraïm a totes les persones que han col·laborat en...