Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > El Despullat 2017 estrenarà vestimenta
[ Publicada el 30/08/2016 a les 19:00:00 ]
El Despullat 2017 estrenarà vestimenta
El transcˇrrer dels anys i la bogeria de la SantantonÓ van deixant petjada en les vestimentes. Cada any, els actors tenen l'encÓrrec i l'obligaciˇ de tornar les diab˛liques disfresses de la millor manera possible, per˛ al remat tot tÚ un lÝmit. I els teixits es fan malbÚ.
La Confraria de la SantantonÓ, d'acord amb els integrants de la SantantonÓ van decidir fa algun temps renovar part de les vestimentes de la festa.
AixÝ, la persona que interprete el Despullat estrenarÓ les tres peces caracterÝstiques del personatge per a la SantantonÓ 2017. Esperem que aquestes noves indumentÓries tinguen una vida molt llarga.
Hem pensat que el millor lloc per al vestit del Despullat usat fins la SantantonÓ 2016 sigue el museu de la SantantonÓ.
Des d'avui, ja hi ha tres peces noves al Centre d'Interpretaciˇ de la SantantonÓ. Dues vestimentes anteriors de Filoseta i l'anterior del Despullat.
Cal afegir que el Despullat ha estat pintat per un artista local.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Rogativa a Sant Marc 2018
    [ Publicada el 17/04/2018 a les 00:00:00 ]
    Rogativa a Sant Marc 2018
    Dissabte 21 d'abril a les 18 hores la Confraria de la SantantonÓ tancarÓ el cicle santantonenc 17-18 amb el repartiment del rotllo al capdamunt de la mola de la Vila.