Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > Cremaller d'honor 2015
[ Publicada el 14/10/2014 a les 22:30:00 ]
Cremaller d'honor 2015
L'anomenament fou unÓnime per part de les quatre institucions. El professor BouchÚ, gran investigador de les festes a la provÝncia de Castellˇ i especial coneixedor de les celebracions santantonenques, va ser anomenat Cremaller d'honor 2015 per la seua aportaciˇ al patrimoni forcallÓ. De manera molt particular Henri BouchÚ ha aprofundit en les arrels de la nostra festa amb multitud d'aportacions en textos, llibres i articles que parlen de diferents temÓtiques: personatges de la SantantonÓ, els botets, la vessant antropol˛gica de la SantantonÓ; La SantantonÓ i el foc a Forcall; tambÚ calen afegir moltes altres publicacions en llibres i revistes.
El lliurament del guardˇ es produirÓ el proper 16 de gener -dia de la SantantonÓ- per la vesprada en plenes festes de Sant Antoni 2015.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Sant Antoni 2018. Dates clau.
    [ Publicada el 28/08/2017 a les 23:00:00 ]
    Sant Antoni 2018. Dates clau.
    El passat diumenge 20 d'agost la junta de la Confraria de la SantantonÓ es va reunir per perfilar dates i detalls de cara al Sant Antoni 2018. Us recordem que la majoralia estarÓ a cÓrrec de la Confraria de la SantantonÓ!